ÅRETS KVALITETSFISKER

Prisen "Årets kvalitetsfisker" går til fiskere som gjør en ekstraordinær jobb for å levere produkter av utmerket kvalitet, og som er et forbilde og en inspirasjon for andre i villfisknæringen. Styret i Norges Råfisklag ønsker å berømme de som bestreber seg etter å levere best mulig kvalitet, og prisvinneren får i tillegg til heder og ære, 50 000 kroner i premiepenger.

Hedersprisen ble delt ut første gang i 1990. 

  • Årets kvalitetsfisker er fiskernes Oscar-pris. Den som får prisen leverer villfanget sjømat av ypperste kvalitet, og er et forbilde for andre.
  • Årets kvalitetsfisker leverer et håndverk i verdensklasse, gjennom å sørge for en feilfri og skånsom håndtering av sjømaten hele veien fra den kommer opp fra havet til den er levert på land.
  • Årets kvalitetsfisker har båt og fiskeri rigget og planlagt for kvalitetsleveranser.
  • Årets kvalitetsfisker leverer god kvalitet uavhengig av konjunkturer i markedet.
  • Årets kvalitetsfisker fisker og leverer fangst i Norges Råfisklags distrikt. Det er ingen restriksjoner i henhold til båttype, redskapstype eller fiskerier.

Hvem mener du fortjener hedersprisen årets kvalitetsfisker? Send inn ditt forslag i skjemaet under!

Blant alle dyktige fiskere i Råfisklagets område, finnes fiskere og fartøy som strekker seg ekstra langt for å levere fisk av aller ypperste kvalitet. Prisen deles ut til de av dem som viser stolthet over yrket sitt, er et forbilde for andre og utøver sitt fiskeri med gode kvalitetsholdninger.

Gi din stemme til en skipper/fisker, hele mannskap eller båt.

Dine opplysninger
Fornavn og etternavn
Opplysninger om den nominerte
Eksempel: N-1-V
Begrunnelse
Flere valg er mulig


Relasjon
Jeg tillater at data som oppgis her blir lagret. Les mer om personvern her: https://www.rafisklaget.no/personvern