Er du vår nye kommunikasjonsrådgiver?

Norges Råfisklag forsterker hovedkontoret i Tromsø, og ser etter en person med relevant erfaring og interesse for utvikling innen kommunikasjonsfaget. Som kommunikasjonsrådgiver hos oss vil du være pådriver og bidra i utviklings- og prosjektarbeid, utforme årsberetning og bærekraftsrapport samt delta i den daglige driften.

Foto: Jonette Braathen

29. jul. 2024 - Lisbeth Nikolaisen Drotz


- Kort fortalt går jobben ut på å vise frem villfisknæringa og det fantastiske arbeidet som ligger bak for å levere sjømat i verdensklasse, sier avdelingsdirektøren for samfunnskontakt, Benedicte Nielsen. 

I fjor fisket og leverte våre dyktige fiskere på over 5000 fartøy i alt 90 ulike arter for nesten 18 milliarder fra Nordmøre til Finnmark. Norsk fisk og skalldyr eksporteres til over 140 land i hele verden og er Norges viktigste eksportnæring etter oljen.

Avdelingen for samfunnskontakt i Råfisklaget består av engasjerte kollegaer med svært ulike fagfelt, alt fra journalistikk til juss. 

- Du vil få varierte arbeidsoppgaver innen utadrettet kommunikasjon, der kunsten å både skrive og lage innhold til nettside og sosiale media er en del av arbeidshverdagen, sier Nielsen.  

De som søker på stillingen bør ha interesse for og kjennskap til villfisknæringen og utdannelse eller relevant erfaring innen kommunikasjon, markedsføring eller journalistikk. I tillegg til god samarbeidsevne, må personen være selvstendig og strukturert. Interesse for fiskeripolitikk er et pluss.  

- Personlig egnethet vil vektlegges høyt, ettersom vår nye kollega bør være driftig, omgjengelig og ha evne til å samarbeide tett med sine kollegaer, forklarer Nielsen. Vi ser etter en engasjert, kreativ og løsningsorientert person som strekker seg for å yte service til kunder og kollegaer. 

Som ansatt i Råfisklaget blir du en del av en dyktig og kunnskapsrik gjeng på tvers av regionale kontor, og får unik arbeidserfaring i en av Norges viktigste og mest spennende næringer - villfisknæringa!    

Søknadsfristen er 26. august og Nielsen har en oppfordring;  

- Send oss en søknad dersom du ble nysgjerrig og inspirert! 

Les mer om stillingen som kommunikasjonsrådgiver og søk her.

Foto: Benedicte Nielsen er avdelingsdirektør for samfunnskontakt og ser etter en kollega som er trygg og selvstendig med digital kommunikasjon og glad i å skrive. Kontorlokalene som Råfisklaget holder til i ligger i Kystens Hus fjerde etasje som du ser i bakgrunnen på bildet.